Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Retro obrazy na stěnu,Retro dárky pro muže i pro ženy, dekorace, dekorace do bytu, zahradní lucerny, kovové dekorace, dekorace do zahrady, dekorace do kuchyně, dekorace kovové srdce, dekorativní tapety, dekorativní samolepy, retro plechové cedule, retro obrazy, dekorace provence, kovová lucerna,dřevěná kravička na čaj, věšák na klíče, skříňka na klíče, klece dokorační pro ptáky, dekorace do bytu,dekorace provence, kovová lucerna, dřevěná lucerna, kovové klece, retro dekorace, levandule, slunečnice, dekorace kovové srdce, retro modely,obraz na plátně, dřevěné hodiny,dřevěné fotorámečky, dekorace víla, víly a andělé, obrazy, keramika a porcelán, víly, andělé, tulipány, hortenzie, korkové prostírání, obraz na plátně, dekorace levandule, levandulové hrnky, levandulová konvička, levandulové prostírání, sušená levandule,fotorámečky, proutěné srdce v interiéru,obrazy do obýváku, proutěný věnec na dveře, kovové srdce, dekorační polštáře, proutěné a kovové dekorace,levné samolepící dekorace, keramika,lucerna zahradní kovová, kovový budík, hodiny, tulipány,umělá levandule, sušená levandule, lucerny, dřevěná lucerna, kovová lucerna,stojací lampy, kovové klece, proutěné a dřevěné dekorace, adventní věnce, víly a andělé, porcelán,svíčky, korkové prostírání francouzský motiv, vonné oleje, aroma lampy, vosk do aroma lampy, la almara, dřevěný dekorační kůň, hrnky, retro plechové cedule a tabule pro restaurace,talíře, tácy a podnosy, keramické pánve, obaly na květiny, vázy, kovové hodiny, buxusy, umělá hortenzie,k, velká dřevěná lucerna,dřevěné hodiny s kyvadlem, nástěnné hodiny do kuchyně dřevěné, obrazy do obýváku levné, obrazy na stěnu, kovové dekorace, bílé kovové klece dekorace, proutěné koše, proutěné zboží, proutěné dekorace, proutěné srdce, proutěné věnce, retro modely, plechové krabičky, plechové cedule, plechové obaly na květiny, plechové konve, džbány, srdce, kovové dekorace, samolepící dekorace, provence, polštáře, Velikonoce, Vánoce a Valentýn .

© Lucie Ciprijánová
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.